Nieuwe Laptop Kopen

Laptops

Wij verkopen natuurlijk ook nieuwe Notebooks / Laptops, Netbooks en Ultrabooks. RoBoWeb wil zich graag onderscheiden, maar dat mag absoluut niet ten koste gaan van de kwaliteit en de service. Onze huidige ervaring is dat er teveel risico's zitten aan onderscheidende kleine Nederlandse merken die laptops op maat aanbieden, m.n. bij faillissement en nakoming van de garantie.

Om deze reden zijn wij gestopt met de verkoop van laptops op maat en adviseren wij Asus laptops, omdat die een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben, snel leverbaar zijn en standaard 2 jaar garantie hebben, maar wij kunnen uiteraard wel alle merken leveren.

Waarom bij RoBoWeb kopen?

  • Als u de laptop afhaalt bij onze werkplaats of winkel, is de laptop klaar voor gebruik. De software is geïnstalleerd, alle updates staan erop en overtollige programma’s zijn eraf gehaald.
  • Als er in de garantie periode een defect ontstaat, wat altijd kan gebeuren, brengt u hem even langs en wij zorgen voor een backup, het retour sturen en het weer in oude staat herstellen. Als de laptop terugkomt, bellen we u meteen.
  • Wij sluiten hem graag aan bij u thuis.
  • Bij reparatie voor meer dan 2 dagen, kunt u eventueel een uitleen laptop mee krijgen zonder kosten.

Offerte en snel plaatsen

Heeft u interesse in een goede nieuwe laptop belt u ons dan gerust voor het maken van een afspraak. RoBoWeb komt graag bij u thuis langs! We bespreken waar de nieuwe laptop aan moet voldoen, waar hij komt te staan en wat de extra mogelijkheden zijn. Wij maken vervolgens een geheel vrijblijvende offerte. Bij akkoord van de offerte kunnen we meestal binnen 1 week de nieuwe laptop plaatsen en aansluiten. Wij sluiten uw randapparatuur ook voor u aan en maken eventueel een intern netwerk voor u aan. Wij zorgen er voor dat als wij weggaan u alles weer kunt doen op de nieuwe laptop, van mailen tot surfen tot uw documenten bewerken.

In de offerte staat e.e.a precies omschreven.

Koopt u om wat voor reden ook toch liever ergens anders een nieuwe laptop, maar ziet u op tegen het installeren ervan? Ook als u de laptop elders heeft gekocht, installeert RoBoWeb de computer graag bij u thuis. Wij zetten de data over, sluiten de printer aan en stellen uw email in.

Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak naar 015 369 77 99