Roboweb, voor Particulier en Zakelijk | Hulp op afstand

  • Installatie
  • Beveiliging

Eset computerbeveiliging

Ons Eset assortiment computerbeveiliging.

Eset partnerDe dagen dat we geen of alleen een antivirus programma nodig hadden ligt ver achter ons.

Vandaag de dag doen we heel veel met onze computer, tablets en met onze mobiel.

Wij willen en kunnen u daar goed bij helpen en adviseren.

Wij bieden standaard onze Eset internet security aan, een prima product die ook vele prijzen heeft verdient.

Vanaf heden gaan wij de beveiliging wat opschroeven en adviseren wij u om naar de Smart security te gaan.

Het voordeel van de smart security is dat u een wachtwoorden kluis krijgt, een data beveiligings mogelijkheid en de LiveGuard. Hieronder hebben wij een foto met de verschillen staan.

Helaas vergeten wij dat we eigenlijk op ons mobieltje en of tablet ook heel veel zaken doen zoals telebankieren en mailen maar hier hebben wij geen bescherming op.

Wij adviseren om ook hier een scanner voor te nemen.

Er is een gratis variant en een betaalde variant. De gartis is altijd beter dan niks maar ons advies is om de betaalde versie te nemen voor 9,99 per jaar per apparaat, daarmee kunt u een hoop ellende voorkomen.

 

 U kunt via ons een nieuwe Eset kopen of uw huidige Eset verlengen cq upgraden.

U ontvangt dan achteraf een factuur die u binnen 14 dagen kunt betalen. Wij zullen u hier iederjaar om vragen om uw Eset te verlengen, wij doen niks automatisch.

ESET Internet Security levert uitgebreide, solide en meerlaagse bescherming voor gebruikers, gebouwd op ESETs kenmerkende balans tussen detectie, snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

In combinatie met ESETs bekroonde Antivirus, Antispyware en Firewall, kun je jouw webcam beveiligen en de beveiliging van jouw thuisrouter en verbonden slimme apparaten controleren.

Shop veiliger online met ESETs speciaal beveiligde browser en ontvang maandelijks een persoonlijk beveiligingsrapport. Geavanceerde machine learning-technieken verbeteren de malwaredetectie. Krijg eenvoudig inzicht  in jouw ESET-oplossingen, licenties en additionele functies met de ESET Home-webportal en app.