Roboweb, voor Particulier en Zakelijk | Hulp op afstand

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 789 niet laden

GSM-TabletShop

Wij hebben een wens in vervulling zien gaan: samenwerken met een bedrijf in de regio waardoor wij naast een extra inleverpunt op Ypenburg ook onze klanten beter kunnen bedienen op reparatie gebied. Vanaf 14 april 2017 werken we samen met GSM Tabletshop.

Wat is het voordeel voor u als RoBoWeb klant?

1) Extra inleverpunt

Woont u dichterbij de GSM Tabletshop dan kunt u daar uw pc, laptop, iMac of MacBook inleveren.
Iedere dag rijden wij heen en weer om spullen te brengen en te halen.
U kunt natuurlijk ook uw pc, laptop, iMac of MacBook bij de GSM TabletShop inleveren en dan na de reparatie uw pc, laptop, iMac of MacBook bij ons ophalen, of andersom.
Alle voorwaarden zoals u gewend bent bij RoBoWeb zijn en blijven ook hier gewoon van kracht.

2) extra reparatie mogelijkheden bij een vertrouw adres

Door deze samenwerking kunnen wij u nu ook helpen met reparatie van uw iPhone, iPad, Samsung tablet maar ook bij alle andere merken telefoons en tablet zoals o.a. HTC, Nokia, Huawei, LG, Motorola enz. kunnen wij u van dienst zijn. U kunt gewoon uw kapotte apparaat bij ons inleveren. Wij zorgen ervoor dat uw apparaat dezelfde dag nog bij onze collega's van de TabletShop komt en zorgen ervoor dat hij de volgende dag weer bij ons terug is.
U kunt ook zelf gewoon gelijk naar hun winkel rijden, Eksterhof 47, 2496 HT Ypenburg (navigatie: Weidevogellaan 57, 2496 HN) dan kunt u bijna altijd op de reparatie wachten.

Waarom hebben wij gekozen voor de GSM-TabletShop?

Repareren van tablets en telefoons lijkt voor de consument hetzelfde als repareren van computers maar neemt u van mij aan dat het heel anders is met hele andere reparatietools en kennis en kunde.
Wij zijn daarom duidelijk een eerlijk dat wij het niet zelf doen.
Nu zijn er heel veel bedrijven die dit doen maar wij willen een bedrijf die professioneel is, goede kwaliteit leveren, goede garantie voorwaarden hanteren, u als klant goed advies krijgt, die snel kunnen repareren, waar de reparatie prijs goed en duidelijk is, minimaal 6 dagen per week open zijn en goed bereikbaar zijn zowel via de telefoon als bij hun winkel.
We zochten dus een soort RoBoWeb maar dan op Tablet en GSM gebied en dat hebben wij gevonden bij name van de GSM-TABLETSHOP.