Roboweb, voor Particulier en Zakelijk | Hulp op afstand

  • Hulp
  • Op ons Service center

Ons Service center

Wij zijn in het bezit van een modern Service center aan de Boezemweg 6A op bedrijventerrein de Boezem te Pijnacker - Nootdorp. U kunt uw auto altijd voor de deur kwijt. Het Service center is onze basis waarvandaan wij iedere dag onze werkzaamheden verrichten.

Ons Service center is 6 dagen per week open, waarbij u terecht kunt met uw vragen of een pc, laptop of Mac ter reparatie kunt afgeven. U hoeft daar geen afspraak voor te maken. We gaan dan zo spoedig mogelijk naar uw computer kijken en spreken we af dat we u later op de dag bellen. Ons streven is om binnen 48 werkuren uw computer te hebben gerepareerd. Zodra we weten wat het probleem is, overleggen we met u wat we kunnen doen en wat een indicatie van kosten zal zijn, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Als uw computer klaar is, bellen wij direct. U kunt de computer weer ophalen of we kunnen een afspraak maken dat wij de computer terug plaatsen en alles bij u thuis weer aansluiten.

Behalve voor reparaties voor Windows en Mac, bent u ook van harte welkom om langs te komen bij onze werkplaats voor advies over de aanschaf van een nieuwe pc, 2e hands pc, een laptop of over het aanleggen van een “draadloos”netwerk.

Wij verkopen alle onderdelen voor computers, laptops en aanverwanten artikelen. Hebben we iets niet op voorraad dan is het doorgaans binnen 1 à 2 werkdagen binnen. U merkt al, ons Service center is een plaats waar veel mogelijk is!

Openingstijden van het Service center:

Maandag 08.30 - 17.00
Dinsdag 08.30 - 17.00
Woensdag 08.30 - 17.00
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00
Zaterdag 09.00 - 14.00
Zondag Gesloten