Roboweb, voor Particulier en Zakelijk | Hulp op afstand

wie zijn onze klanten

Wie zijn onze klanten?

Wij leveren onze diensten o.a. aan:

 • Consumenten

  Iedere consument kan ons bellen voor advies of voor hulp ook is uw pc of laptop niet bij ons aangeschaft.

 • ZZP'ers

  Wij zijn graag uw ict partner. Wij zorgen ervoor dat u lekker makkelijk overal kan werken en bij uw zaken kunt komen zoals uw mail, documenten en goede back-ups maakt.

 • klein zakelijk tot maximaal 6 werkplekken

  Wij kunnen u ondersteunen met netwerk aanleggen zowel bedraad als draadloos, netwerkschijf (NAS) inrichten, backup maken, bij elkaar in de data kunnen komen (of juist niet) onderhoud, camera's, deurbellen, mail op pc,tablet en mobiel enz.

 • Scholen

  Wij kunnen periodiek onderhoud doen op uw eigen computerapparatuur.
  Maar wij kunnen ook als servicepunt functioneren voor het onderzoeken en afhandelen van garantie en / of reparatie aan Chromebooks bij schade. Wij nemen voor de school veel werk uit handen en kunnen de ouders/kinderen snel helpen met de reparatie aan hun chromebooks. Omdat wij ook de verzekeringen hebben geregeld kunnen wij vaak 1 op 1 met de verzekeringsmaatschappij alles snel regelen zodat de uitbetalingen snel plaatsvinden. Wij doen dit o.a. voor Stanislas college locatie Pijnakcer - Nootdorp
  Wij hebben hier als extra voor alle ouders van leerlingen op Stanislas op vertoon van de schoolpas een korting van 15% op arbeid ingesteld en dat is voor de ouders mooi meegenomen.

 • Voor andere reparatiebedrijven

  Wij repareren steeds vaker voor collega bedrijven in de regio. Repareren van Laptops en Apple wordt steeds lastiger. Omdat wij de juiste know how en gereedschap hebben komen ze naar ons toe. het voordeel voor deze bedrijven is dat ze het kunnen afgeven bij ons, zij korting op de reparatie krijgen en snel geholpen worden. Ze voor hun eigen klant nog steeds het aanspreekpunt blijven. zie ook de pagina voor dealers.

 • sportverenigingen

  Zorgen dat overal internet is. sponsoring, ledenkorting
  Deze leden korting van 15% op vertoon van hun lidmaatschap pas geven wij o.a. bij petanque vereniging

  Midi (meer inzicht dan inspanning) 
  en
  Folatre