Roboweb, voor Particulier en Zakelijk | Hulp op afstand

Reparatie laptop

Laptop Reparatie

Is uw laptop stuk, doet hij niet wat u wilt, is die traag, krijgt u virus meldingen, valt hij spontaan uit, krijgt u spontaan blauwe schermen, staat de muis regelmatig vast, wil die niet opstarten, heeft u geen beeld, zijn de scharnieren kapot, laadt de laptop niet meer op? Wij kunnen u altijd helpen! Het is ons vak en wij lossen uw laptop probleem graag op.

Laptopreparatie door Roboweb

Service center Laptop reparatie

U kunt uw laptop naar ons Service center brengen. U hoeft daar geen afspraak voor te maken. We gaan dan zo spoedig mogelijk naar uw laptop kijken en spreken we af dat we u later op de dag bellen. Ons streven is om binnen 48 werkuren uw laptop te hebben gerepareerd. Zodra we weten wat het probleem is, overleggen we met u wat we kunnen doen en wat een indicatie van de kosten zullen zijn, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Als uw laptop klaar is, bellen wij direct. Is het een hardwarematig probleem zoals; een kapot scherm, kapot moederbord of een kapotte dc jack (oplaad punt) dan zit er een kans van 50% in dat wij de onderdelen moeten bestellen waarbij wij voor 90% deze onderdelen de volgende dag in huis hebben dus ook dan binnen 24 uur weer retour.

Voordeel als u de laptop langs brengt naar ons Service center:

  • Uw probleem is sneller verholpen
  • U betaald geen voorrijkosten dus bespaart u geld
  • U bepaalt zelf wanneer u langs komt, u hoeft er niet voor thuis te blijven
  • U bepaald zelf wanneer u hem komt ophalen we hebben ruime openingstijden

Professionele Computer Testbank en test apparatuur

RoBoWeb heeft als enige computerreparatiebedrijf in de regio Haaglanden een echte professionele werk- testbank waarmee wij nog nauwkeuriger het probleem kunnen analyseren.

Hulp op afstand

Laptop problemen in de softwarematige omgeving kunnen wij bijna altijd bij u thuis repareren. Hardwarematige problemen moeten we echter in onze werkplaats repareren. Dat scheelt u veel geld omdat we op onze werkplaats zaken tegelijkertijd kunnen doen en bij u thuis erop moeten wachten.

Reparatie aan huis

Laptop problemen in de softwarematige omgeving kunnen wij bijna altijd bij u thuis repareren. Hardwarematige problemen moeten we echter in onze werkplaats repareren. Dat scheelt u veel geld omdat we op onze werkplaats zaken tegelijkertijd kunnen doen en bij u thuis erop moeten wachten.

Ons werkgebied voor reparatie aan huis is

Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Oude Leede, Delft, Den Hoorn, de Lier, Naaldwijk, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Ypenburg, Brasacker, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Lansingerland, Zoetermeer, Rijswijk, Wateringen, Den Haag, Hillegersberg-Schiebroek, Voorschoten en Wassenaar

Kapotte laptop en opgave voor uw verzekering

Is er schade aan uw laptop of computer ontstaan door toedoen van derden? U kunt bij ons langs komen, ook al heeft u de laptop of computer niet bij ons aangeschaft. Wij onderzoeken wat het defect is en maken een overzicht van de te maken reparatie kosten. Deze gegevens zetten wij in een brief die u kunt gebruiken voor uw verzekering. De enige kosten die u hiervoor moet afrekenen zijn de onderzoekskosten.

KOM BIJ ONS LANGS in Pijnacker zonder afspraak! Wij helpen snel, 6 dagen per week. Route naar RoBoWeb

Let op! Wij bewaren onderzochte laptops en pc's die na onderzoek niet rendabel zijn om te maken voor maximaal 2 maanden. Daarna voeren wij ze af.