Roboweb, voor Particulier en Zakelijk | Hulp op afstand

Wij willen ons even voorstellen

Ik wil u met gepaste trots voorstellen aan de mensen die RoBoWeb een gezicht geven en waar ik blij mee ben.

Het is een diverse groep met 1 groot raakvlak en dat is kennis en kunde van computers. De ene is wat makkelijker met babbelen en de andere is juist wat rustiger maar we vullen elkaar prima aan.

Rick

Rick

Rick is onze man die altijd op de werkplaats is. Hij repareert alles en weet hij het niet meer dan gaat hij net zo lang door totdat hij het wel weet. Naast zijn werk zorgt hij ervoor dat alle administratie zaken m.b.t. retouren, garantie, backups, monitoring, voip, netwerken enz in goede banen geleid worden.


Patrick

Patrick is de man die ik overal kan inzetten en zowel binnen als buiten is te bewonderen. Er is geen klus die hij niet kan klaren. Patrick is altijd als eerste op de zaak en gaat in de loop van de middag naar huis. Hij is veelzijdig, verzorgt naast de reparaties ook voor het up to date houden van de 2e hands computers, in en verkoop en voorraad beheer.


Edgar

Edgar komt bij u thuis langs maar is ook op de werkplaats te bewonderen. Edgar is onze Apple specialist en daarnaast heeft hij zijn opleiding klein elektronica afgerond waardoor soldeerwerk of stroomprobleem door hem snel en goed opgelost worden. Edgar legt "grote" draadloze netwerken aan, koppelt meerdere netwerken aan elkaar en ga zo nog maar even door. Edgar is onze VP t.a.v. de Nen3140 en heeft de VCA vol postief afgerond. Iedere klus kan hij goed en netjes aan bij u in en om het huis of bij u op de zaak.


Alex 

Alex is weer terug en daar zijn wij heel blij om.

Alex heeft 4 maanden bij ons gewerkt maar heeft toen een motor ongeluk gehad. Nu, na 1 jaar, is hij weer aan het terug komen.
Alex is een slimme jongen die u zowel buiten maar ook binnen kan tegenkomen. Alex gaat straks steeds meer op klus en gaat uiteraard ook diverse cursussen volgen waaronder de NEN3140 en de VCA zodat hij goed en veilig kan werken.


Roel

En Roel is de Eigenaar van RoBoWeb en dat is hij al vanaf 18 oktober 2001. Roel is trots op zijn medewerkers en op zijn bedrijf.

Team RoBoWeb

Ons hele team