Roboweb, voor Particulier en Zakelijk | Hulp op afstand

  • Privacy Statement

Privacy Statement

Privacy- en cookieverklaring

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met RoBoWeb, Boezemweg 6A, 2641 KH, Pijnacker, KVK 27245224.

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Hoe wij dit precies doen, en welke persoonsgegevens wij van u verzamelen voor welke doeleinden, kunt u hieronder lezen.

Het gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze website https://www.roboweb.nl verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst (bijvoorbeeld via het contactformulier of voor het aanmaken van een account), of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven of wij dit op grond van de wet of de overeenkomst mogen of moeten doen.

Doeleinden van gebruik

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat RoBoWeb  in bepaalde gevallen uw persoonsgegevens opslaat. RoBoWeb gebruikt uw persoonsgegevens voor:

  • het verlenen van toegang tot onze website;
  • het gebruik maken van de functionaliteiten op onze website;
  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;
  • relatiebeheer, waaronder het opnemen van contact met u indien u hierom verzoekt;
  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website;

Omschrijving van de persoonsgegevens

Voor bovengenoemde doeleinden zullen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

De hieronder opgesomde persoonsgegevens zijn de meest verwerkte persoonsgegevens, maar hoeven niet per se op uw situatie van toepassing zijn. Pas het onderstaande rijtje daarom aan uw situatie en de daadwerkelijke persoonsgegevens die u voor uw bovengenoemde doeleinden gaat verwerken.

  • NAW-gegevens;
  • bedrijfsgegevens;
  • geslacht;
  • e-mailadres;
  • (mobiel) telefoonnummer;

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden te bereiken.

Vertrouwelijkheid & verstrekking aan derden

Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen, verstrekken wij niet aan derde partijen voor direct marketing doeleinden van deze partijen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dat u hier voorafgaande toestemming voor heeft verstrekt, dit noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst of wij dit op basis van de wet of de overeenkomst mogen of moeten doen.

Gegevensbeveiliging

RoBoWeb maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens en dat de toegang tot uw persoonsgegevens afgeschermd is. Wij maken hiervoor in ieder geval gebruik van een TLS-verbinding.

Cookies

Op deze website worden cookies gebruikt om. Cookies zijn kleine informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van uw device (waaronder een PC, tablet of smartphone). Dat gebeurt via de webbrowser op het device. De informatie die een cookie verkrijgt over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van [RoBoWeb] of die van een derde partij.

Op onze website worden cookies gebruikt om:

  • functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies);
  • het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);

Technische of functionele cookies

Het voornaamste doel van cookies is om u tijd en moeite te besparen. Als u bijvoorbeeld een webpagina aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast of als u navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer u de website later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor u eenvoudig weer de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals u die eerder hebt ingesteld. Wij gebruiken de volgende technische cookies:

Analytische cookies

Daarnaast worden er op deze websitecookies gebruikt voor het bijhouden van statistieken, zodat wij inzicht kunnen krijgen in het gebruik van onze website en de effectiviteit van onze campagnes. Wij gebruiken de volgende analytische cookies:

In- en uitschakelen van cookies

U kunt kiezen of u cookies wel of niet accepteert. Bij de meeste browsers worden cookies automatisch geaccepteerd, maar meestal kunt u de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd (bekijk uw browser hulppagina voor exacte instructies). Als u ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere websites die u bezoekt.

Verwijderen van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van uw site-bezoek meer registreren. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kunt u de handleiding van uw browser raadplegen.

Links naar andere websites van derden

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan om de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Uw wettelijke rechten

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of door telefonisch contact met ons op te nemen via 0153697799 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur of op zaterdag van 10.00 tot 14.00 of zondag tussen 11.00 en 14.00 uur.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;
  • overdraagbaarheid van gegevens.

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze policy geregeld te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Contactgegevens

RoBoWeb
Boezemweg 6A, 2641 KH Pijnacker – Nootdorp
KvK 27245224

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 
PC op maat gemaakt model 1

Bestel PC model 1

PC model 1
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
graag uw telefoonnummer goed invullen
graag uw email adres invullen
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Ongeldige invoer
graag voorwaarden lezen en dan vakje aankruisen

Leveringsvoorwaarden >>

PC op maat gemaakt model 2

Bestel PC model 2

PC model 2
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
graag uw telefoonnummer goed invullen
graag uw email adres invullen
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Ongeldige invoer
graag voorwaarden lezen en dan vakje aankruisen

Leveringsvoorwaarden >>

PC op maat gemaakt model 3

Bestel PC model 3

PC model 3
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
graag uw telefoonnummer goed invullen
graag uw email adres invullen
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Ongeldige invoer
graag voorwaarden lezen en dan vakje aankruisen

Leveringsvoorwaarden >>

PC op maat gemaakt model 4

Bestel PC model 4

PC model 4
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
graag uw telefoonnummer goed invullen
graag uw email adres invullen
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Ongeldige invoer
graag voorwaarden lezen en dan vakje aankruisen

Leveringsvoorwaarden >>

Nieuwe Laptop model 1

Bestel laptop model1
Laptop Model 1
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset Internet security(*)
maak uw keuze
Externe schijf(*)
maak uw keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
Laptop verzekering(*)
Maak een keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
Verzenden naar RoBoWeb
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft

Leveringsvoorwaarden >>

Nieuwe Laptop model 2

Bestel laptop model 2
Laptop model 2
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset Internet Security(*)
maak uw keuze
Externe schijf(*)
maak uw keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
Laptop verzekering(*)
Maak een keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
Verzenden naar RoBoWeb
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}

Leveringsvoorwaarden >>

Nieuwe Laptop model 3

Bestel laptop model 3
Laptop model 3
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset Internet security(*)
maak uw keuze
Externe schijf(*)
maak uw keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
Laptop verzekering(*)
Maak een keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}
Verzenden naar RoBoWeb

Leveringsvoorwaarden >>

Nieuwe Laptop model 4

Bestel laptop model 4

Laptop model 4
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

graag uw telefoonnummer opgeven

graag uw email adres invullen

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

Maak een keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

Ongeldige invoer

vink aan dat u het gelezen heeft

{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}

Leveringsvoorwaarden >>

Nieuwe Laptop model 5

Bestel laptop model 5
Laptop model 5
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset Internet security(*)
maak uw keuze
Externe schijf(*)
maak uw keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
Laptop verzekering(*)
Maak een keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}
Verzenden naar RoBoWeb

Leveringsvoorwaarden >>

Nieuwe Laptop model 6

Bestel laptop model 6
Laptop model 6
Naam(*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset Internet security(*)
maak uw keuze
Externe schijf(*)
maak uw keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
Laptop verzekering(*)
Maak een keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}
Verzenden naar RoBoWeb

Leveringsvoorwaarden >>

Nieuwe Laptop model 7

Bestel laptop model 7
Laptop model 7
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset Internet security(*)
maak uw keuze
Externe schijf(*)
maak uw keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
Laptop verzekering(*)
Maak een keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}
Verzenden naar RoBoWeb

Leveringsvoorwaarden >>

Nieuwe Laptop model 8

Bestel laptop model 8
Laptop model 8
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset Internet security(*)
maak uw keuze
Externe Schijf(*)
maak uw keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
Laptop verzekering(*)
Maak een keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}
Verzenden naar RoBoWeb

Leveringsvoorwaarden >>

Renew Laptop model 1

Bestel laptop model 1 renew
Laptop Model 1 renew
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres
Ongeldige invoer
Postcode
Ongeldige invoer
Woonplaats
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset Internet security(*)
maak uw keuze
Externe backup schijf(*)
maak uw keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
leveringsvoorwaarden accepteren (zie onderaan)(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
Verzenden naar RoBoWeb

Leveringsvoorwaarden >>

Renew Laptop model 2

Bestel laptop model 2 renew
Laptop Model 2 renew
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres
Ongeldige invoer
Postcode
Ongeldige invoer
Woonplaats
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset internet security(*)
maak uw keuze
Extra garantie(*)
Maak een keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
Verzenden naar RoBoWeb
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}

 Leveringsvoorwaarden >>

Renew Laptop model 3

Bestel laptop model 3 renew
Laptop Model 3 renew
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres
Ongeldige invoer
Postcode
Ongeldige invoer
Woonplaats
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset internet security(*)
maak uw keuze
Externe backup schijf(*)
maak uw keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
Verzenden naar RoBoWeb
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}

Leveringsvoorwaarden >>

Renew Laptop model 4

Bestel laptop model 4 renew
Laptop Model 4 renew
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres
Ongeldige invoer
Postcode
Ongeldige invoer
Woonplaats
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset Internet security(*)
maak uw keuze
Externe backup schijf(*)
maak uw keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
Verzenden naar RoBoWeb
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}

Leveringsvoorwaarden >>

Renew Laptop model 5

Bestel laptop model 5 renew
Laptop Model 5 renew
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres
Ongeldige invoer
Postcode
Ongeldige invoer
Woonplaats
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset Internet security(*)
maak uw keuze
Externe backup schijf(*)
maak uw keuze
Extra garantie(*)
Maak een keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
Verzenden naar RoBoWeb
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}

Leveringsvoorwaarden >>

2e hands PC model 1

2e hands pc model 1
2e hands pc model 1
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres
Ongeldige invoer
Postcode
Ongeldige invoer
Woonplaats
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer goed invullen
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
Maak een keuze
Toetsenboord en Muis(*)
Maak een keuze
Eset internet security(*)
Maak een keuze
Externe schijf(*)
Maak een keuze
Beeldscherm 22 inch(*)
Maak een keuze
data overzetten(*)
Maak een keuze
levering(*)
Maak een keuze
Betaling(*)
Maak een keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
graag voorwaarden lezen en dan vakje aankruisen
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}
Verzenden naar RoBoWeb

Leveringsvoorwaarden >>

2e hands PC model 2

2e hands pc model 2
2e hands pc model 2
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer goed invullen
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
Maak een keuze
Toetsenboord en Muis(*)
Maak een keuze
Eset internet security(*)
Maak een keuze
Externe USB harde schijf(*)
Maak een keuze
Beeldscherm 22 inch(*)
Maak een keuze
data overzetten(*)
Maak een keuze
levering(*)
Maak een keuze
Betaling(*)
Maak een keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
graag voorwaarden lezen en dan vakje aankruisen
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}
Verzenden naar RoBoWeb

Leveringsvoorwaarden >>

2e hands PC model 3

2e hands pc model 3
2e hands pc model 3
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer goed invullen
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
Maak een keuze
Toetsenboord en Muis(*)
Maak een keuze
Eset internet security(*)
Maak een keuze
Externe USB harde schijf(*)
Maak een keuze
Beeldscherm 22 inch(*)
Maak een keuze
data overzetten(*)
Maak een keuze
levering(*)
Maak een keuze
Betaling(*)
Maak een keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
graag voorwaarden lezen en dan vakje aankruisen
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}
Verzenden naar RoBoWeb

Leveringsvoorwaarden >>

2e hands PC model 4

2e hands pc model 4
2e hands pc model 4
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer goed invullen
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
Maak een keuze
Toetsenboord en Muis(*)
Maak een keuze
Eset internet security(*)
Maak een keuze
Externe USB harde schijf(*)
Maak een keuze
Beeldscherm 22 inch(*)
Maak een keuze
data overzetten(*)
Maak een keuze
levering(*)
Maak een keuze
Betaling(*)
Maak een keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
graag voorwaarden lezen en dan vakje aankruisen
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}
Verzenden naar RoBoWeb

Leveringsvoorwaarden >>

2e hands Laptop model 1

2e hands laptop model 1

2e hands laptop model 1
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
graag uw telefoonnummer opgeven
graag uw email adres invullen
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
Ongeldige invoer
vink aan dat u het gelezen heeft

Leveringsvoorwaarden >>

2e hands Laptop model 2

2e hands laptop model 2

2e hands laptop model 2
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

graag uw telefoonnummer opgeven

graag uw email adres invullen

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

Ongeldige invoer

vink aan dat u het gelezen heeft

{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}

Leveringsvoorwaarden >>

2e hands Laptop model 3

2e hands laptop model 3
2e hands laptop model 3
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset Internet security(*)
maak uw keuze
Externe schijf(*)
maak uw keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
Verzenden naar RoBoWeb
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}

Leveringsvoorwaarden >>

2e hands Laptop model 4

2e hands laptop model 4
2e hands laptop model 4
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset Internet security(*)
maak uw keuze
Externe schijf(*)
maak uw keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
Verzenden naar RoBoWeb
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}

Leveringsvoorwaarden >>

2e hands Laptop model 5

2e hands laptop model 5
2e hands laptop model 5
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset Internet security(*)
maak uw keuze
Externe schijf(*)
maak uw keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
levering(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
Verzenden naar RoBoWeb
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}

Leveringsvoorwaarden >>

2e hands Laptop model 6

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
graag uw telefoonnummer opgeven
graag uw email adres invullen
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
Ongeldige invoer
vink aan dat u het gelezen heeft

Leveringsvoorwaarden >>

2e hands Laptop model 7

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
graag uw telefoonnummer opgeven
graag uw email adres invullen
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
Ongeldige invoer
vink aan dat u het gelezen heeft

2e hands Laptop model 8

2e hands laptop model 8

2e hands laptop model 8
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

graag uw telefoonnummer opgeven

graag uw email adres invullen

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

maak uw keuze

Ongeldige invoer

vink aan dat u het gelezen heeft

{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}

2e hands Laptop model 9

2e hands laptop model 9
2e hands laptop model 9
naam(*)
Ongeldige invoer
Adres
Ongeldige invoer
Postcode
Ongeldige invoer
Woonplaats
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
graag uw telefoonnummer opgeven
E-mail adres(*)
graag uw email adres invullen
Office(*)
maak uw keuze
Muis(*)
maak uw keuze
Eset internet security(*)
maak uw keuze
USB externe backup schijf(*)
maak uw keuze
Laptop tas universeel(*)
maak uw keuze
levering(*)
maak uw keuze
data overzetten(*)
maak uw keuze
Betaling(*)
maak uw keuze
vragen of opmerkingen
Ongeldige invoer
Verzenden naar RoBoWeb
leveringsvoorwaarden accepteren(*)
vink aan dat u het gelezen heeft
{modal /algemene-voorwaarden.html|width=500}Algemene Voorwaarden{/modal}

Refurbished MacBook model 1

Refurbished MacBook pro
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
graag uw telefoonnummer opgeven
graag uw email adres invullen
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
Ongeldige invoer

Refurbished MacBook model 2

Refurbished MacBook air
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
graag uw telefoonnummer opgeven
graag uw email adres invullen
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
Ongeldige invoer

Refurbished MacBook model 3

Refurbished MacBook air early 2015
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
graag uw telefoonnummer opgeven
graag uw email adres invullen
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
Ongeldige invoer

2e hands iMac 21,5 inch midden 2010

2e hands iMac 21-5 inch midden 2010
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
graag uw telefoonnummer opgeven
graag uw email adres invullen
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
maak uw keuze
Ongeldige invoer

PC op maat gemaakt model 1A

Bestel PC model 1 A

PC model 1A
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
graag uw telefoonnummer goed invullen
graag uw email adres invullen
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Ongeldige invoer
graag voorwaarden lezen en dan vakje aankruisen

Leveringsvoorwaarden >>

PC op maat gemaakt model 5

Bestel PC model 5

PC model 5
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
graag uw telefoonnummer goed invullen
graag uw email adres invullen
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze
Ongeldige invoer
graag voorwaarden lezen en dan vakje aankruisen

Leveringsvoorwaarden >>