Roboweb, voor Particulier en Zakelijk | Hulp op afstand

computerwinkel

Computerwinkel Pijnacker - Nootdorp

RoBoWeb is opgericht op 18 oktober 2001. Wij zitten met RoBoWeb al 12 jaar op het bedrijventerrein de Boezem waar wij een professionele werkplaats hebben met ruime, gratis, parkeer mogelijkheden.

RoBoWeb bestaat uit 5 man en 1 vrouw die 6 dagen in de week bezig zijn om uw computer en netwerkproblemen op te lossen en te zorgen dat dat ook administratief allemaal goed verloopt.

Wat kunnen  wij voor u betekenen:

Wij doen alles op het gebied van reparaties aan pc’s en laptops van alle merken zowel Windows als Apple. Wij leggen (draadloze) netwerken aan en verhelpen storingen hieraan. Wij verbinden locaties aan elkaar en zorgen dat overal in en rond het huis, dus ook in de tuin, goed draadloos bereik is. Wij trekken kabels, zelfs door uw kruipruimtes, zodat u ook bekabeld kunt werken. Wij doen onderhoud aan alle merken computers, ook als ze niet bij ons vandaan komen.

Wij verkopen zelf gemaakte pc’s volgens uw wensen, met 3 jaar garantie.
Naast bestaande merken laptops kunnen wij u ook zelf te configureren laptops aan bieden.
U Vind u een model mooi en wilt u meer werkgeheugen, een betere processor of een grotere videokaart dat kan. Kortom dus meer aangepast op uw persoonlijk gebruik. Een eigen samengestelde persoonlijke laptop, wie wil dat nou niet? Wij hebben veel mooie 2e hands laptops en pc’s met garantie.
Naast nieuwe en 2e hands computers  verkopen wij ook backup schijven, routers, wifi accesspoint, muizen, webcams, laptop tassen en sleeves en kabels, waarbij wij netwerkkabels zelfs op maat kunnen leveren.
Wij Wij zijn een DHL servicepunt en u kunt bij ons uw oude kleine elektrische apparaten inleveren, dus ook uw oude computer waarbij wij zorg dragen voor verwijdering van uw oude data, tegen een kleine vergoeding die u in de collectebus van KiKa mag stoppen. Wij zijn aangesloten bij ICT waarborg wat  extra zekerheid biedt voor u.

Wij richten ons op de consumenten, ZZP’ers, éénmans bedrijven met en zonder personeel, VOF en MKB klein zakelijk.

Hoe doen wij dit:

Wij bieden hulp op afstand aan, mits er een werkende internet verbinding is.

Wij bieden hulp aan huis / zaak.

U kunt 6 dagen per week, zonder afspraak, langskomen op ons service center.

Hoe gaan wij om met Corona:

Wij volgen uiteraard de regels van het RIVM. Wij hebben maatregelen getroffen en regels opgesteld voor op ons service center en bij bezoek aan huis.. U kunt dit lezen op onze website.

Openingstijden:

Van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten

Op deze manier krijgen we een grotere spreiding van klanten en ook onze medewerkers kunnen hun uren spreiden zodat wij op deze manier zoveel als mogelijk de 1,5 meter afstand in acht kunnen houden.

Wilt u toch liever niemand in huis maar ook niet naar ons service center komen in deze rare tijd, geen probleem, wij halen gratis uw pc of laptop op en brengen hem ook weer gratis terug in onze gemeente.

Wij komen naast Pijnacker - Nootdorp - Delfgauw ook in Delft, Den Hoorn, Lansingerland (Berkel, bleiswijk, Bergschenhoek), Zoetermeer, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Ypenburg, Rijswijk.

Heeft u problemen met uw computer, internet wifi of wilt u een nieuwe of mooie 2e hands pc of laptop aanschaffen bel ons gerust op 0153697799 of kom langs op ons service center.

Wij zien u graag

Het RoBoWeb team