Roboweb, voor Particulier en Zakelijk | Hulp op afstand

  • Blog
  • RoBoWeb uw locale computerreparatie bedrijf

RoBoWeb uw locale computerreparatie bedrijf

Voor wie er bij was en het zich nog kan herinneren; de afgelopen eeuwwisseling was een spannend hoofdstuk voor het computertijdperk. Terwijl iedereen zich afvroeg of de wereld nog wel zou kunnen draaien vanaf 1 januari 2000, sprong Roel uit Nootdorp in op een toenemende behoefte naar een computer reparatie servicebedrijf.

Computer reparatie servicebedrijf avant la lettre

De vraag naar een computer servicebedrijf en algemene computerreparatie van Apple en Windows nam dergelijk grote vormen aan, dat Roel daarom in het najaar van 2001 zijn bedrijf RoBoWeb startte vanaf zijn zolder. Het succes van het eenmans computer servicebedrijf nam zo’n vlucht, dat er al snel verhuisd moest worden naar een legitieme werkplaats. Na verschillende werkplaatsen te hebben versleten, zit Roboweb nu alweer 8 jaar op bedrijventerrein de Boezem in Pijnacker – Nootdorp.

De mensen achter RoBoWeb

Hetgeen RoBoWeb zo anders maakt dan menig ander computer servicebedrijf, is om te beginnen de ogenschijnlijke kleinschaligheid van het bedrijf. Behalve Roel zijn er intussen nog 5 toegewijde mensen aan het werk, die elkaar aanvullen ondanks hun verschillen. Wat hen bindt is dus hun passie voor computers. Dat brengt ons meteen bij het andere aspect wat RoBoWeb uniek maakt. Wie de website bekijkt, ziet het eigenlijk al meteen; een persoonlijke benadering. Welk computerprobleem je ook hebt, Roel en consorten zullen niet rusten tot ze het euvel volledig uit de weg hebben geholpen. Daarbij is ieder probleem een uitdaging die RoBoWeb graag aangaat. De experts nodigen je dan ook uit om mee te kijken met hun bezigheden tijdens de computerreparatie voor Apple of Windows.

Bits en babbeltjes

Om nog even terug te komen op de ogenschijnlijke kleinschaligheid; dit is natuurlijk relatief. Met de jarenlange ervaring heeft dit bedrijf intussen zo’n breed scala aan expertise opgebouwd, dat computerreparatie van Apple en Windows eigenlijk maar een klein onderdeel is. RoBoWeb biedt zijn klanten nagenoeg alles wat met nullen en enen aan elkaar hangt. Wat dat betreft zijn die 
Pijnacker – Nootdorpers maar wat blij met buurman Roel, die ze iedere dag van de week mogen storen met een computervraagje of een gezellig praatje. Naast Roel staan ook de vaste medewerkers Rick, Patrick, Edgar en Jordi voor u klaar. Intussen voorziet medewerker Karin het computerservice bedrijf van een vlekkeloze financiële administratie en functioneert tevens als officemanager.

RoBoWeb rond de klok

Klanten in de gehele regio, of eigenlijk ook buiten de regio, hebben de laagdrempelige toegankelijkheid van RoBoWeb ontdekt. Omdat de klant hier écht op nummer 1 staat, en RoBoWeb iedere dag van de week geopend is, krijgt Roel zelfs klandizie van ver buiten de Pijnackerse dorpsgrenzen. Voor wie een computerprobleem op een onchristelijk tijdstip, echt niet meer kan relativeren, heeft het bedrijf zowaar een noodnummer paraat. De noodzaak van computerreparatie van Apple en Windows kan dan zo snel mogelijk geïnventariseerd worden.

Doorgewinterd computer servicebedrijf

Voor RoBoWeb is computerreparatie van Apple of Windows als doorgewinterd computer servicebedrijf in veel gevallen een koud kunstje. Met het allergrootste zelfvertrouwen streeft dit computer servicebedrijf er daarom naar een reparatie binnen 12 uur te fixen. Waarom RoBoWeb nog geen eigen reality-serie heeft is de grote vraag, want met alle elementen bij elkaar opgeteld zorgt het voor een interessant en vooral betrouwbaar bedrijf. Volg daarom dit blog om de laatste ontwikkelingen bij RoBoWeb in de gaten te houden.