Skip to main content
Reparatie via uw verzekering

Reparatie via uw verzekering

U heeft een computer of laptop gekocht met een extra verzekering of er moet een reparatie via uw wa of inboedel verzekering uitgevoerd gaan worden. Wij kunnen u helpen.

1.  U heeft een computer of laptop ergens anders gekocht met een verzekering.
U heeft een computer of laptop ergens anders gekocht, bijvoorbeeld bij de Makro, Mediamarkt, BCC e.d. met verzekering..
Als uw laptop of computer onverhoopt kapot gaat, bent u meestal niet verplicht om dit te laten repareren bij het bedrijf waar u het gekocht heeft. Het laten repareren kan ook bij ons!.
Samen met u vullen we de papieren in (inclusief aankoop nota en certificaatnummer), bellen de verzekering, mailen hun de gegevens en na goedkeuring van de verzekeringsmaatschappij, gaan we meteen over tot reparatie.
Meestal is binnen 2 à 3 dagen alles geregeld én uw laptop/computer gerepareerd. U betaald ons en de verzekering betaald u.
U bent dus niet verplicht om uw computer of laptop te laten repareren bij het bedrijf waar u het gekocht heeft, maar het defect moet wel buiten de fabrieksgarantie vallen. Valt het in de fabrieksgarantie dan kunt u de computer of laptop opsturen naar de fabrikant of aangeven bij uw leverancier van het apparaat.

2.  U heeft een brief nodig voor de verzekering i.v.m. aansprakelijkheid
Is er schade aan uw laptop of computer ontstaan door toedoen van derden? U kunt bij ons langs komen, ook al heeft u de laptop of computer niet bij ons aangeschaft. Wij onderzoeken wat het defect is en maken een overzicht van de te maken reparatie kosten.
Deze gegevens zetten wij in een brief die u kunt gebruiken voor uw verzekering.

Kosten hiervoor zijn € 45,00.
Deze kosten kunnen wij verrekenen als u de laptop of computer bij ons laat maken.

Kom langs zonder afspraak

Onze deskundige medewerkers staan klaar.

Boezemweg 6A 2641KH Pijnacker 015 369 7799

Uitgelicht

Wij hebben het altijd druk

Vakantieonderhoud aan uw computer

We hebben het allemaal druk en nooit tijd om de pc of laptop te missen. Nu is het misschien het juiste moment om uw laptop of pc  langs te br...
Nieuwe muismat

Muismat

Bij een nieuwe website hoort uiteraard ook een nieuwe muismat. Kom deze muismat geheel gratis ophalen bij ons op de zaak. Wij zien u graag