Skip to main content
wifi verbeteren
Wifi in uw huis optimaliseren
Wifi in uw huis optimaliseren

wifi verbeteren

Heeft u ook last van "instabiel" of matig bereik van uw wifi / draadloos internet?

Vandaag de dag kunnen we niet meer buiten draadloos internet.

Voor bijna alles heb je internet nodig en door de ontwikkelingen is draadloos steeds belangrijker aan het worden.

Thuiswerken, vergaderen, Sonos, spotify,  Toon en slimme apparaten in huis enz.

De ontwikkeling voor draadloos internet is niet meer tegen te gaan. Wij willen zelf ook steeds meer altijd online zijn. In ieder huishouden zijn er een aantal smart telefoons die draadloos moeten, een aantal tabs zoals Ipad, Samsung enz, laptops maar ook voordeur bellen, camera's, babyfoons, aansturen zonnepanelen, verwarmingen lampen, streamen muziek zoals spotify, Netflix voor films, internet radio en streaming zoals SONOS enz enz.

De basis van al uw activiteiten is toch uw wifi / draadloos internet.

Uw basis draadloze modems van providers zoals SKP, Ziggo, KPN, glasvezel leverancier enz. zijn vaak heel matig met hun bereik waardoor uw draadloze netwerk zeer beperkt / instabiel is.

De ergernis is enorm als al dit soort zaken niet lekker werken dus daarom hebben wij nu draadloze systemen waarmee wij uw bereik in en om het huis sterk kunnen verbeteren.

Wifi 6 is een must maar wifi 7 is er ook al. Wij hebben hier ondertussen veel ervaring mee en kunnen u uitleggen wat wifi6 is en wat de voordelen voor u zijn.

Van flat of rijtjeshuis, van 2 onder 1 kap tot vrijstaand huis, van kantoor tot boerderij tot buitenterrein, wij kunnen uw bereik verbeteren.

Wij doen graag een gratis meting bij u thuis hoe het is gesteld met uw wifi signaal.

Wij kunnen ook een gedeelte bekabelen, inclusief kabels trekken, en een gedeelte wifi doen, wij zijn echt van alle markten thuis.

Lees verder op de pagina site survey!

Een "draadloos" netwerk bij u thuis?
Wij optimaliseren het graag voor u, inclusief printer en eventueel ook data inzien op andere pc's, het aansluiten van netwerkschijven voor back up en de mogelijkheid om bestanden te delen.

Als we dan toch bezig zijn kunnen wij gelijk in uw meterkast de overbodige apparatuur weghalen en extra stroompunten aanleggen.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 015-3697799 of via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gewoon langskomen 5 dagen per week op de Boezemweg 6A te Pijnacker - Nootdorp

Kom langs zonder afspraak

Onze deskundige medewerkers staan klaar.

Boezemweg 6A 2641KH Pijnacker 015 369 7799

Uitgelicht

Wij hebben het altijd druk

Vakantieonderhoud aan uw computer

We hebben het allemaal druk en nooit tijd om de pc of laptop te missen. Nu is het misschien het juiste moment om uw laptop of pc  langs te br...
Nieuwe muismat

Muismat

Bij een nieuwe website hoort uiteraard ook een nieuwe muismat. Kom deze muismat geheel gratis ophalen bij ons op de zaak. Wij zien u graag