Roboweb, voor Particulier en Zakelijk | Hulp op afstand

Internet Buitengebieden

Buitengebieden:

Wij hebben een behoorlijk aantal klanten in buitengebieden waar de internetsnelheid zeer bedroevend is. Omdat steeds vaker zaken via internet geregeld worden, brengt dit grote ergernis met zich mee. Daarnaast groeit het aantal  apparaten dat gebruik maakt van internet en gaan steeds meer bestanden de Cloud in, wat inhoudt dat u uw data en foto's via internet laat uploaden. In deze gebieden blijft alles dus via de huidige adsl-lijn / koperlijn  lopen waardoor de telefoonkosten erg hoog zijn en TV kijken gaat vaak via de schotel.

Wij kunnen snel leveren in de gebieden: Nieuwkoopseweg en Langelandseweg te Pijnacker - Nootdorp en o.a. de Kleihoogt en Noordeindseweg te Berkel maar eigenlijk kunnen we in onze regio bijna alle buitengebieden helpen. Bel ons even op 015 3697799 of vul het formulier in op de speciale website hiervoor om te kijken wat we voor u kunnen doen.

Nieuw glasvezel buitengebied

Zoals u misschien gehoord heeft zijn ze in de buitengebieden Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland bezig met het project "Glasvezel" Dit wordt nu opgezet door het bedrijf Glasvezel Buitenaf. Het verheugt ons dat wij ook een partner zijn van dit bedrijf en wij u prima kunnen adviseren wie van de 6 aanbieders het beste voor u is. Naast het advies kunnen wij u ook helpen met het aansluiten van uw netwerk, uw email, u draadloosnetwerk enz. 

Bedrijventerreinen:

Op bedrijventerreinen zijn vaak uitstekende glasvezel mogelijkheden aanwezig. Helaas zijn hiervan de aansluit- en maandelijkse kosten aan de hoge kant waardoor bedrijven op de huidige adsl-verbindingen blijven hangen. Hierdoor zijn de telefoonkosten vaak erg hoog.

Wij kunnen snel leveren in de bedrijventerreinen: de Boezem en Oostambacht te Pijnacker - Nootdorp, Foreparkt te den Haag, bedrijventerrein Ypenburg op Ypenburg, Prisma bedrijventerrein en Oudeland te Berkel en Rodenrijs. Staat uw gebied er niet bij? Bel ons even op 015 3697799 of vul het formulier in op de speciale website hiervoor om te kijken wat we voor u kunnen doen.

Conclusie: veel ergernis en hoge kosten plus er gaat veel tijd verloren door de trage internetverbinding.

Oplossing: Zie onze speciale website robo-internet.nl

 

Deze dienst is voor zowel zakelijke als voor particuliere klanten.