Zelf gemaakte pc's op maat gemaakt

Nieuwe computer kopen

Bij RoBoWeb verkopen we ook nieuwe computers. We maken de computer op maat, zodat u precies krijgt wat u wilt.

Anders dan bij reparatie waarbij wij alle merken (zoals o.a. Acer, HP, Compaq, Dell, Packart Bell, enz) repareren, verkopen wij deze merken niet. Als wij een computer verkopen, willen we ook de garantie voor de volle 100% kunnen regelen en niet afhankelijk zijn van andere partijen.

Wij maken de nieuwe computer op maat zoals u het wilt of adviseren u wat u nodig heeft bij specifieke behoefte. Omdat wij alleen maar kwaliteitsmerken verkopen, durven wij er ook 3 jaar garantie op te geven. Daarnaast kunnen wij, bij een eventueel defect, een kapot onderdeel meteen vervangen. Uw computer kan vaak direct gemaakt worden. U ondervindt nauwelijks tijd verlies en kan uw computer dezelfde dag weer gebruiken.

Garantie

Wij garanderen dat al onze hardware die wij gebruiken in onze "pc op maat" systemen minimaal 3 jaar mee kunnen gaan en daarom krijgt u van ons 3 jaar volledige garantie op de hardware. Veel fabrikanten en collega bedrijven geven maar 1 jaar garantie of u moet garantie bijkopen, bij RoBoWeb niet u krijgt altijd 3 jaar 100% garantie op de hardware

Op arbeidsloon geven wij natuurlijk ook garantie

  • arbeidsloon (alleen op onze werkplaats)
    • in het 1ste jaar 100% op arbeidsloon (alleen backup maken kost 35 euro)
    • in het 2e jaar 50% korting op arbeidsloon
    • in het 3e jaar 20% korting op arbeidsloon
  • software problemen
    • op software problemen of gebruikers fouten geven wij geen garantie

alle garantievoorwaarden op een rijtje

Offerte en snel plaatsen

Heeft u interesse in een goede nieuwe computer belt u ons dan gerust voor het maken van een afspraak. RoBoWeb komt graag bij u thuis langs! We bespreken waar de nieuwe computer aan moet voldoen, waar hij komt te staan en wat de extra mogelijkheden zijn. Wij maken vervolgens een geheel vrijblijvende offerte. Bij akkoord van de offerte kunnen we meestal binnen 1 week de nieuwe computer plaatsen en aansluiten. Wij sluiten uw randapparatuur ook voor u aan en maken eventueel een intern netwerk voor u aan. Wij zorgen er voor dat als we weggaan u alles weer kunt doen op de nieuwe computer, van mailen tot surfen tot uw documenten bewerken. In de offerte staat e.e.a precies omschreven.

Koopt u om wat voor reden ook toch liever ergens anders een nieuwe pc, maar ziet u op tegen het installeren ervan? Ook als u de pc elders heeft gekocht, installeert RoBoWeb de computer graag bij u thuis. Wij zetten de data over, sluiten de printer aan en stellen uw email in.

Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak naar 015 369 77 99