Tevreden of klachten

Wij van RoBoWeb zijn altijd bezig om u zo goed als mogelijk te helpen.

Wij streven naar 100% kanten tevredenheid.

Om dit te bereiken proberen we altijd zo duidelijk mogelijk de klacht te omschrijven, werken we met moderne UX software die up to date is, hebben onze mensen allemaal minimaal MBO ict opleiding en hebben een staat van dienst binnen het ICT kanaal.

Om u als klant ook zekerheid te bieden zijn wij aangesloten en gecertificeerd bij het ICT waarborgICT waarborg keurmerk voor computer bedrijven

Wij doen er alles aan om u zo goed en zo snel als mogelijk is te helpen.

Bent u tevreden, dan kunt u dat melden op  zoekcomputerhulp.nl

Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat u niet 100% tevreden bent en dan horen wij dat ook graag van u.

onze policy bij klachten is als volgt:

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over het door u gekochte product of geleverde dienst. Doe dit - mede om eventuele schade te beperken - zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.

Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 7 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 7 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

Heeft u dus een klacht mail het aan Roel.

het liefst via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Als u liever telefonisch uw klacht wilt melden / bespreken, bel dan Roel op 0655376830. 

Wordt een klacht niet naar tevredenheid van de consument opgelost, dan kan deze gebruik maken van de bemiddelingsregeling van ICTWaarborg door het bemiddelingsformulier op www.ictwaarborg.nl in te vullen.