RoBoWeb zekerheden

  1. Professionele werkplaats met professioneel gereedschap en werktafels. Onze werktafels zijn uitgerust met anti statische matten tegen statische lading en alles is geaard natuurlijk.

  2. Duidelijke garantie voorwaarden hardware en software, op nieuwe pc's en laptops maar ook op 2e hands pc's en laptops.

  3. U krijgt altijd uw oude gerepareerde onderdelen te zien/mee als u dat wil, wij repareren naar eer en geweten en dus alleen wat nodig is en alleen in overleg met u.

  4. Duidelijke prijsstelling en kosten indicatie bij inname. Mocht blijken dat er toch wat anders aan de hand is of de kosten veranderen, dan bellen wij u op en overleggen hoe verder en wat de kosten dan worden.

  5. U kunt bij ons altijd uw reparatie status online volgen en dat is uniek in onze regio. Daarnaast krijgt u ook een uitgebreid rapport mee waarin staat wat we precies gedaan hebben voor u.

  6. Wij respecteren uw privacy. Eventuele back-ups worden altijd, binnen 1 week na afleveren van uw computer, verwijderd van onze systemen.

  7. Wij bestaan al ruim 16 jaar als RoBoWeb, onze ervaring is al veel langer. Wij werken alleen met gediplomeerde eigen medewerkers.

  8. Ruime openingstijden 7 dagen in de week, hulp op onze werkplaats waar u gratis kunt parkeren en u weet altijd waar uw computer is, hulp op afstand en hulp aan huis.

  9. Klanten voordeelkaart Wij willen onze trouwe klanten belonen. Vaak wordt er veel moeite gedaan voor nieuwe klanten en vergeten ze de bestaande klanten. Wij vergeten deze klanten, waardoor wij Groot zijn geworden, juist niet en daarom hebben wij een echte RoBoWeb klanten voordeelpas met o.a.