blog 2

Blog 2 Zomerse warmte en aanbieding

Een geschikte laptop voor het nieuwe schooljaar

De zomervakantie is een periode voor ouders en kinderen om te relaxen, tijd met elkaar door te brengen, misschien op vakantie te gaan en even bij te komen van het vorige schooljaar. De kinderen zijn weer een klas hoger of gaan naar de middelbare school. Wat gaat de tijd toch snel! Tijdens de zomervakantie heb je ruim de tijd om voorbereidingen te treffen voor het nieuwe schooljaar en de tijden van pen en papier zijn ten einde. Steeds meer scholen vragen van de kinderen een school computer aan te schaffen en dit begint soms al bij de bovenbouw. Als ouder zal je dit dus moeten organiseren en bekostigen.

 

Wat is een geschikte school computer voor je kind?

De meeste scholen zullen duidelijke instructies geven wat betreft de specificaties van de school computer. Zo kan het zijn dat een school laptop Windows besturingssysteem moet hebben maar andere scholen vragen juist om een school laptop Apple. Een geheugen van 4 GB of hoger is wel beter, zodat de computer vlot loopt en mee kan komen met de lessen. De schermgrootte kun je wat kleiner kiezen als je kind de laptop regelmatig mee naar school moet nemen. Werkt hij of zij er voornamelijk thuis op, dan kun je voor een grotere laptop kiezen. Verder moet de laptop natuurlijk niet te zwaar zijn en is een beschermhoes ook aangeraden. Dan is de laptop makkelijker te dragen en zal hij niet zo snel beschadigen.

 

Betaal niet te veel

Zo’n laptop of pc zal je makkelijk meerdere honderden Euro’s kosten, en daar komt het computer onderhoud dan nog bij. Ook al wil je natuurlijk dat je kind goed kan werken en niet achterblijft bij de rest, dit is toch een flinke investering. Je hoeft echter niet de hoofdprijs te betalen als je in de maand augustus naar Roboweb.nl gaat. Hier kun je deze hele maand gebruik maken van zomerse aanbiedingen op een nieuwe school laptop Windows en een school laptop Apple, maar ook op school pc Windows en school pc Apple. De computers kunnen volledig naar jouw wens worden samengesteld en op deze zelfgebouwde computers wordt zelfs 3 jaar garantie gegeven. Gaat je computer dan toch kapot, dan word je kapotte onderdeel, zonder pardon, kosteloos vervangen. Daarnaast zijn er ook tweedehands pc’s en laptops te koop met een goede korting en garantie. Op die manier kun je je kind van een perfecte pc of laptop voorzien zonder daar de hoofdprijs voor te betalen.

 

Onderhoud

Nadat je de computer hebt aangeschaft kun je bij Roboweb ook kortingen krijgen op het computer onderhoud ervan. Dit kan vaak op afstand gebeuren, maar je kunt de computer ook even langsbrengen bij de winkel in Pijnacker. Als de computer traag is, of hij moet worden opgeschoond en gescand op virussen, dan kun je altijd terecht bij Roboweb. En heb je een back-up nodig, bijvoorbeeld van het materiaal van het schooljaar ervoor, dan kunnen ze dit ook voor je doen. De maand augustus staat bij Roboweb in het teken van zonnige vakantieaanbiedingen op nieuwe computers en op computer onderhoud, zodat jouw kind met een ideale  laptop naar school kan gaan of thuis een schitterende school pc Windows of school pc Apple heeft om op te werken, voor een warme zomerse prijs.

 

De Aanbiedingen zijn:

  • nieuwe RoBoWeb PC met € 50,00 korting en de data zetten wij voor € 15,00 over, dat scheelt u € 70,00 Als we de pc bij u aan huis plaatsen krijgt u geen voorrijkosten en 20% korting op de arbeidsloon. 
  • nieuwe laptop met € 20,00 korting en de data zetten we voor € 25,00  over, dat scheelt u € 30,00. Als we de laptop bij u aan huis plaatsen krijgt u geen voorrijkosten en 20% korting op de arbeidsloon. 
  • heel de maand augustus krijgt u 15% korting op arbeidsloon op onze werkplaats
  • het nieuwe onderhoud's all-inclusieve pakket volgt medio augustus.
  • Wilt u van het nieuwe all-inclusieve abonnement op de hoogte gesteld worden of wilt u het laatste nieuws van RoBoWeb weten schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

De aanbiedingen zijn geldig tot en met 31 augustus 2017.

Neem altijd deze blog mee of vermeld het duidelijk aan onze medewerkers.

Onze eerdere blogs:

Blog 1 RoBoWeb uw locale computerreparatie bedrijf